Cases

Danny Groeneveld, Ass. Account Manager

Heel veel dank voor je begeleiding. Complimenten voor hoe je de cursus gegeven hebt. Ik heb het als zeer leerzaam en plezierig ervaren, de balans was heel goed.

Jan Sytze de Goede, Controller

Dank voor de leerzame dagen. Een 9,5 was het zeker waard! Fijn dat je flexibel met het programma om ging waardoor we tijd hadden om veel praktijkvoorbeelden te bespreken.

Corence Klop, Projectmanager

Maurice heeft mij als coach zeer goed geholpen. Zijn aanpak is aan de ene kant ongedwongen en geeft ruimte voor je eigen invulling maar aan de andere kant raakt het de kern en weet Maurice er voor te zorgen dat je voldoende risico durft te nemen om tot nieuwe inzichten te komen en nieuwe dingen durft te proberen. Hierdoor lukt het om concrete stappen te zetten bij het beantwoorden van een coachingsvraag.

Jose Saldan, Manager

Maurice voelt feilloos aan wat er nodig is in een groep en heeft de flexibiliteit om daar direct op in te spelen, waardoor hij mensen echt in beweging krijgt. Het heeft ons de juiste impuls gegeven om nieuwe stappen te gaan zetten. Het aanprijzen meer dan waard!

Maurice heeft er vanaf het begin, de voorbereiding van onze team heidag en op de dag zelf, toe bijgedragen dat het succesvol verlopen is. Zijn invulling gaf hij door het begeleiden van de dag op een deels beschouwende wijze, ruimte gevende voor dialoog en het stimuleren van buiten je comfortzone treden en jezelf uiten.

Siu-Fung Chan, Algemeen Directeur PreMeo & Thuisvacinatie

​Maurice is een slimme, vriendelijke en zeer integere kerel. Analytisch scherp. Luistert goed wat je zegt en denkt altijd constructief mee, dus perfecte skills set voor een coach!

Henny Kreeft, Bedrijfsjurist

Tijdens een coaching sessie deden we een visualisatie oefening. Dit hielp mij om door de blokkades in mijn lichaam heen te gaan. Ik kreeg inzicht in de oorzaken van mijn blokkades en het gaf mij weer nieuwe energie. Ik kon de uitdaging die ik had weer beter aan. Ook later kon ik nog terugdenken naar deze oefening waardoor ik weer opnieuw energie kreeg. De aanpak van Maurice voelde natuurlijk aan en leidde tot het gewenste resultaat.

Marco Manders, Manager

Een geweldige Lean BlackBelt training gehad van Maurice! Als je 8 dagen een groep weet te boeien dan mag je jezelf vast wel een Verbaal Meester noemen van Remco Claassen.

Je laat zien dat je echt betrokken bent bij de deelnemers en het goed overbrengen van de leerstof is jouw missie. Dat doe je door praktijkvoorbeelden DIRECT te koppelen aan de theorie, een stok, boter kaas en eieren, tekeningen, papiertjes, stiften, plakband maar vooral met heel veel enthousiasme.

Bedankt!

Andres Valero, Manager

Maurice, bedankt voor de training. Veel energie, afwisseling en uitdaging. Was zeer leerzaam en de ruime 9 dik verdiend.

Hanneke Melis-Verberne, Teamleider

De gesprekken met Maurice hebben mij waardevolle inzichten gebracht die mij helpen effectiever te zijn, ook in situaties waarin ik mezelf van nature iets minder comfortabel voel. De manier waarop Maurice te werk gaat is prettig, persoonlijk en oprecht. Hij luistert goed naar je , vraagt door, legt verbanden en hield mij uiteindelijk een spiegel voor. Deze reflectie helpt mij als persoon in mijn verdere ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Marian Kramer, Project Management Coordinator

Maurice coacht op gevoel, door zijn oprechte interesse en passie om je te helpen weet hij een veilige omgeving te creeren voor mooie, ontroerende maar ook constructieve gesprekken. Ik zou Maurice zeker aanbevelen als coach als je op zoek bent naar een spiegel en een echte zoektocht naar jezelf.

Danielle Deuss-Joosten, Eigenaar Fysiopraktijk Joosten

Ben je opzoek naar een goede coach om je team weer met de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te zorgen dat iedereen productiever wordt omdat er weer een positieve uitstraling in het team ontstaat, dan is Maurice zeker een persoon waar je aan moet denken.

Maurice heeft ons team van 12 fysiotherapeuten en 3 administratieve krachten begeleid waardoor de communicatie is verbeterd. Door de juiste vragen te stellen en het gesprek tussen ons te leiden op een hele ongedwongen, natuurlijke manier creëerde hij een veilig gevoel waardoor iedereen ook durfde te zeggen wat hem/haar dwars zat. Hij leerde ons elkaar complimenten te geven en zo ook te kijken naar de dingen die wel goed gaan binnen de praktijk.

Hij leerde ons om ons kwetsbaar op te stellen en te kijken wat dat deed met onze medewerkers. Ook hiervoor creëerde hij voor ons een veilige omgeving waarin dat kon en begeleidde hij het gesprek op zeer deskundige wijze. Door zijn van nature rustige uitstraling en de juiste oefenvormen te gebruiken zie je van alles gebeuren in je team. Het heeft mij en mijn man inzicht gegeven in ons personeel, en heeft ons veel geleerd als team. Ons doel is bereikt. Communicatie is duidelijk verbeterd en we zijn nu instaat om het zelf door te zetten.

Jenneke ter Stege, Consultant

Maurice coacht op een natuurlijke, persoonlijke wijze en weet als geen ander een vertrouwelijke sfeer neer te zitten. Door zijn scherpe doeltreffende vragen, houdt Maurice je een spiegel voor. Een spiegel die je inkijkt en tot nadenken aanzet. Dit denkproces zorgt dat ik reflecteer op mijn eigen gewoontes, gedachtes en gedragingen. En juist door die reflectie groei ik als persoon, zowel privé als zakelijk.