Coaching

Centraal in de coaching staat een geïntegreerde aanpak. De sleutel tot duurzame ontwikkeling ligt in de combinatie van drie invalshoeken. Verstand, lichaam en gevoel. Begeleiding zuiver via mentale gesprekken leidt bijvoorbeeld alleen tot meer inzicht. De combinatie met fysiek ervaren, voelen en contact maken met jezelf zorgt voor een blijvende verandering. Je denken, voelen en handelen komt meer in balans. Afhankelijk van de situatie worden verschillende oefeningen, gesprekstechnieken, rollenspellen en opdrachten toegepast.

De basis voor effectieve coaching is vertrouwen. Het eerste vrijblijvende coach gesprek is kosteloos. Hierin verkennen we de klik, het leerdoel en stellen een aanpak vast. Wanneer er wederzijds vertrouwen is dat de samenwerking meerwaarde heeft, volgt de beslissing voor een vervolg.

Het traject wordt in vorm en frequentie afgestemd op het leerdoel. In het tweede gesprek gaan we dieper in op de huidige situatie en leervragen. Samen stellen we het gewenste resultaat vast en doen we een begin meting. Gemiddeld is een traject van 5 gesprekken effectief. Een gesprek duurt anderhalf uur. Duur, vorm en frequentie van het traject kunnen indien nodig worden bijgesteld.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. ​Een afspraak kan in overleg plaatsvinden on-line of in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Nieuwegein, Zoetermeer, Gouda en Waddinxveen.