Training

Doorbreek de cirkel: de training voor opvoeders die weten dat je kind succesvol op laten groeien begint bij bewustzijn van jezelf.

Ben je als (toekomstige) ouder bezig met hoe je je kind de beste start kunt geven? Ervaar je dat boeken over opvoeden en goedbedoelde adviezen je alleen maar onzeker maken? Hoe fijn zou het zijn als je vanuit eigen kracht je eigen koers kan varen? En dat dit zorgt voor een vreugdevolle start en ontwikkeling van je kind? En het jou als ouder energie geeft! De training “Doorbreek de cirkel” biedt handvatten om dit te realiseren.

Helaas zie je ouders hun aangeleerd gedrag vanuit hun eigen opvoeding 1-op-1 doorgeven zonder daarin bewust te kiezen. Dit hoeft niet verkeerd te zijn, maar is dit wie je werkelijk wilt zijn als ouder? Tijdens de opvoeding van een kind word je geconfronteerd met dit aangeleerde gedrag. Je wordt boos, onzeker, geïrriteerd of hebt een andere emotie. Door inzicht te hebben in je eigen opvoeding en je reflectievermogen te vergroten kun je je opvoeding bijsturen en steeds verder verbeteren. Dat gun jij je kind toch ook?!

Welke vragen behandelen we in deze training?

  • Wat is reflectie en hoe kan ik dit leren?
  • Wat weet ik van mijn eigen opvoeding?
  • Hoe doorbreek ik de patronen die ik niet wil doorgeven?
  • Hoe voorkom je dat je hoofd in de weg blijft zitten?

Na deze training ga je anders tegen opvoeden kijken. Met extra inzichten en instrumenten ben je succesvoller in de begeleiding van je kind. Bovendien kun je het aangeleerde ook in andere relaties toepassen zowel privé als zakelijk. Ben je op zoek naar een pragmatische opvoeding vanuit je hart die werkt? Dan is deze training iets voor jou!

Aanmelden voor deze training

Neem contact op voor de huidige beschikbaarheid.