Uw coach

Mijn eerste ervaring als gecoachte deed me beseffen hoe krachtig coaching kan zijn. Ik was weer helder in mijn hoofd en kreeg energie. Terwijl ik weg reed dacht ik: “dit wil ik ook voor anderen kunnen betekenen!”. De passie was geboren.

Om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van mensen ben ik leidinggevende geworden. Daarnaast ben ik collega’s gaan coachen en ben middels cursussen verder ontwikkeld. Zowel op het gebied van coaching als omgaan met energie. Na mijn post HBO opleiding als Coach aan het Europees Instituut / De Baak, heb ik van coaching mijn vak gemaakt.

Mijn kracht is voelen

Mijn kracht ligt in een sterk contact met mijn lichaam, helder voelen en energie. Ik ben sensitief, voel aan wat nodig is in het moment en gebruik mijn innerlijk weten. Ik schep een leeromgeving van rust en onvoorwaardelijke aandacht. Ik ben open over eigen inzicht en ontwikkeling. Mijn talent is het verwoorden van mijn gevoel en dat van anderen. Zo verschaf ik duidelijkheid in het proces van de gecoachte.

Meer dan coach

Naast Coach, ben ik als mede-eigenaar vanuit Signific actief als Organisatie Adviseur en Trainer. Signific verbetert organisaties op een innovatieve manier: wij zorgen ervoor dat organisaties en mensen beter gaan presteren. We doen dit bij verschillende klanten in diverse sectoren. In deze rol combineer ik coaching en verandermanagement met mijn analytische- en creatieve kant. Dit zorgt voor balans tussen intellectuele- en emotionele ontwikkeling.

​Kijk voor een volledig overzicht op mijn LinkedIn profiel.